Pravila privatnosti

Privatnost

Tvrtka IDEA ACTIVA d.o.o., Bukovačka cesta 51, Zagreb, Hrvatska, OIB: 74647187507 (dalje u tekstu TVRTKA) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, TVRTKA neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

TVRTKA može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke TVRTKA koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšala web mjesto i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici.

TVRTKA se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web mjesta, osim u slučaju teškog kršenja pravila TVRTKE ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo pomoću koje web mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Kako možete sami upravljati postavkama u pojedinim preglednicima saznajte na sljedećim poveznicama:

Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Kola%C4%8Di%C4%87i
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr

Portal koristi nužne analitičke kolačiće, kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način osigurali pozitivno korisničko iskustvo, te poboljšali kvalitetu i sadržaj ponudenih usluga.

Zloupotreba interneta i slanje neželjene elektroničke pošte

Ovdje u TVRTKI vjerujemo u internetski svijet bez zloupotrebe naših klijenata i posjetitelja putem neželjene elektroničke pošte (SPAM) te ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pojedincima, kompanijama i organizacijama koji zloupotrebljavaju internet na štetu nas pružatelja internetskih usluga i korisnika stanemo na kraj putem svim pravnih raspoloživih sredstava. TVRTKA vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova. Navest ćemo nekoliko detalja koji vam trebaju dati viziju koliko su vaši podaci na PORTALU sigurni.

Vaše e-mail adrese

TVRTKA pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od naših newsletter lista. PORTAL koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će vas odmah ispisati iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

TVRTKA koristi podatke poput: ime, prezime, spol, dob i dr. kako bi personalizirao vaš profil koji ste kreirali i isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima ili u svrhu provođenja i obrade istraživanja putem newslettera, a sve u svrhu dobivanja relevantnih istraživačkih podataka koje nam koriste da budemo još bolji u poslu kojega obavljamo za vas.

U slučaju kupnje proizvoda putem web mjesta TVRTKE, Vaša adresa elektroničke pošte biti će korištena u svrhu informiranja o stanju narudžbe. Vaša adresa elektroničke pošte podliježe našem pravilniku o zaštiti podataka i nikada ih nećemo prodati, posuditi ili dati na korištenje trećim osobama.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke. Na primjer poslat ćemo vam poziv da se priključite u neku našu edukativnu nagradnu igru na našem web mjestu.

Ispisivanje s mailing liste

U našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisničkih podataka je vrlo jednostavna i napravljena “user friendly”. Dovoljno je da potražite link izmjena podataka koji se nalazi pri dnu naših newslettera ili na samom vrhu i u dva koraka izmijenite svoje podatke ili se ispišite s mailing liste.

Vaša poštanska adresa

Vaše podatke o adresi stanovanja koristimo isključivo kako bismo vam isporučili proizvod naručen putem našeg web mjesta. Vaši podaci o stanovanju također podliježu našem pravilniku o zaštiti podataka i nikada ih nećemo prodati, posuditi ili dati na korištenje trećim osobama. Ukoliko želite izbrisati podatke o stanovanju s naše mailing liste to možete učiniti u svakom trenutku. Jednostavno se logirajte u svoj korisnički račun i samostalno izvršite sve promjene.